Életmód

Milyen az ideális kerti parti gyerekeknek?

Bár már lassan vége a nyárnak, az ősz is bőven tartogathat melegebb napokat. A szabadtéri programok a kánikula elmúltával sokkal jobban élvezhetők.  A kerti partik nem csak a felnőttek, de a gyerekek számára is remek lehetőséget kínálnak a közös időtöltésre, illetve kikapcsolódásra. De milyen az ideális kerti parti? Hogyan varázsolhatjuk azt igazán emlékezetessé és miként tehetik a babzsákok gyerekeknek még tökéletesebbé ezeket a programokat?

Az emlékezetes kerti parti kellékei

A kerti partik nem csak az ízletes ételekről és frissítő italokról szólnak. A környezet kialakítása, a dekoráció, a zene, és persze a játékok is nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy a parti felejthetetlenné váljon. Ha szabadtéri bulit szerveztünk, az első és legfontosabb szempont a biztonság. A kertben legyenek biztonságos játékok, amelyek nem veszélyeztetik a kicsik egészségét. A medence közelében használjunk csúszásmentesítőt, és ha szükséges, alkalmazzunk kerítést vagy biztonsági kaput. A megbízhatóság a kerti bútorok esetében is kiemelt jelentőségű. Válasszunk puha és könnyen tisztítható kültéri babzsákfoteleket, amelyek nem csak kényelmesek, de szúró, vágó felületek hiányában nem rejtenek veszélyeket. 

Az ételek és italok tekintetében érdemes egyszerű, gyerekbarát fogásokat választani. A gyümölcssaláták, szendvicsek, vagy éppen a házi készítésű fagylaltok mindig nagy sikert aratnak. Az italok közül pedig a gyümölcslevek, limonádék és smoothie-k kedveltek.

A jó hangulatról a zenék és a precízen összeállított játékok listája gondoskodnak. Készítsünk elő néhány olyan klasszikus kerti játékot is, mint a szivacslabda, a tollaslabda vagy műanyag tekebábuk. A zene tekintetében válasszunk vidám, táncolós számokat, amelyekkel garantálják a mókát.

A kültéri gyerek babzsákfotelek előnyei

Mielőtt még belemerülnénk a részletekbe, nézzük meg, miért is olyan népszerűek a kültéri gyerek babzsákfotelek. Egyrészt rendkívül komfortosak, pihenéshez és játékhoz egyaránt alkalmasak. Másrészt könnyen mozgathatók és tisztíthatók, így a szülőknek nem kell aggódniuk a foltok miatt. Ezek a babzsákfotelek ellenállnak az időjárásnak, és a tartós anyagnak köszönhetően, hosszú éveken keresztül szolgálják a gyerekeket. De hogyan válasszunk kültéri babzsákfoteleket?

Amikor babzsákfoteleket keresünk a kertünkbe, olyan terméket válasszunk, ami megfelel a kicsik igényeinek. A méret és a forma is fontos szempont, hiszen nem mindegy, hogy hány gyermek és felnőtt fogja egyszerre használni. A kültéri babzsákokat bárhol elhelyezhetjük, ahol csak kedvünk tartja. Egy terebélyes fa alatt a nyári melegben kellemes pihenőhelyként szolgálhat, de a medence környékét is telerakhatjuk különféle babzsákokkal. A mozgathatóságuknak hála akár egy esti szabadtéri mozizás tökéletes kellékei is lehetnek. A babzsákokkal ezek a programok még emlékezetesebbé varázsolhatók.
A beszerzésük is egyszerű, ma már nem kell órákat a boltokat járnunk, néhány kattintással házhoz rendelhetjük a nekünk leginkább tetsző termékeket. Az így felszabadított időt kellemesebb és élvezetesebb programokra is szánhatjuk.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük